Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Біолого-технологічний факультет • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2024 (4р 10м)
ВМ 100 • К 100
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 1
  • Зараховано: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Чучуменко І. В. 143.412 До наказу (к) 131 158 117 8.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 131
  • Біологія (ЗНО): 158
  • Математика (ЗНО): 117
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
  • РК