Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2023 (3р 6м)
ВМ 20 • БМ 3 • К 17
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 12
  • Конкурс на бюджет: 4
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кріль О. М. 356.000 До наказу (б) 190 166
  • Фаховий іспит: 190
  • Середній бал документа про освіту: 166
+
2 Гончар Д. В. 330.000 До наказу (б) 170 160
  • Фаховий іспит: 170
  • Середній бал документа про освіту: 160
+
3 Ігнатейко Д. М. 323.000 До наказу (б) 174 149
  • Фаховий іспит: 174
  • Середній бал документа про освіту: 149
+
4 Гуцол А. М. 368.000 Допущено 186 182
  • Фаховий іспит: 186
  • Середній бал документа про освіту: 182
5 Бурбітько Н. О. 301.000 Допущено 158 143
  • Фаховий іспит: 158
  • Середній бал документа про освіту: 143
6 Ігнатейко В. М. 369.000 Відмова 190 179
  • Фаховий іспит: 190
  • Середній бал документа про освіту: 179
7 Насонова Ю. О. 354.000 Відмова 184 170
  • Фаховий іспит: 184
  • Середній бал документа про освіту: 170
8 Долгих В. О. 353.000 Відмова 166 187
  • Фаховий іспит: 166
  • Середній бал документа про освіту: 187
9 Чабан К. В. 348.000 Відмова 180 168
  • Фаховий іспит: 180
  • Середній бал документа про освіту: 168
10 Переляєва Т. А. 346.000 Відмова 168 178
  • Фаховий іспит: 168
  • Середній бал документа про освіту: 178
11 Рудик А. О. 340.000 Відмова 162 178
  • Фаховий іспит: 162
  • Середній бал документа про освіту: 178
12 Куркан А. В. 329.000 Відмова 170 159
  • Фаховий іспит: 170
  • Середній бал документа про освіту: 159