Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Факультет агрономічний • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2024 (4р 10м)
ВМ 5 • БМmax 5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 2
  • Конкурс на бюджет: 0.2
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Павлюк А. М. Пр. 1 143.575 До наказу (б) 143 125 140 7.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 143
  • Біологія (ЗНО): 125
  • Математика (ЗНО): 140
  • Середній бал документа про освіту: 7.3
  • ГК
  • РК
+
2 Іванова І. С. К 162.996 Рекомендовано (к) 165 176 127 7.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 165
  • Біологія (ЗНО): 176
  • Хімія (ЗНО): 127
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
  • РК