Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Факультет біологічних та харчових технологій • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 80 • БМ 2 • К 78
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Рябко В. С. 148.000 До наказу (б) 148
  • Фаховий іспит: 148
+
2 Мельник Ю. М. 132.000 До наказу (б) 132
  • Фаховий іспит: 132
+
3 Єлісіченко Т. А. 132.000 Допущено 132
  • Фаховий іспит: 132
+
4 Свіченський С. О. 128.000 Допущено 128
  • Фаховий іспит: 128
+
5 Шершньов В. І. 155.000 Відхилено (б) 155
  • Фаховий іспит: 155
6 Чепкаленко В. Р. 145.000 Відмова 145
  • Фаховий іспит: 145