Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 16 • К 3
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 5
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Головко В. А. 16.000 До наказу (б) 8 8
  • Українська мова (іспит): 8
  • фаховий іспит: 8
+
2 Бак Н. А. 16.000 До наказу (б) 7 9
  • Українська мова (іспит): 7
  • фаховий іспит: 9
+
3 Хижнюк О. Ю. 14.000 До наказу (к) 7 7
  • Українська мова (іспит): 7
  • фаховий іспит: 7
+
4 Гончар Б. Р. 12.000 До наказу (к) 5 7
  • Українська мова (іспит): 5
  • фаховий іспит: 7
+
5 Олійник А. В. 11.000 До наказу (к) 5 6
  • Українська мова (іспит): 5
  • фаховий іспит: 6
+