Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2022 (2р 6м)
ВМ 20 • К 20
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 25
  • Зараховано: 22
  • Оригіналів: 22
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Попович М. П. 184.000 До наказу (к) 184
  • Фаховий іспит: 184
+
2 Абрамяк Н. В. 180.000 До наказу (к) 180
  • Фаховий іспит: 180
+
3 Дяків У. В. 172.000 До наказу (к) 172
  • Фаховий іспит: 172
+
4 Кайс Т. І. 160.000 До наказу (к) 160
  • Фаховий іспит: 160
+
5 Якобець М. П. 160.000 До наказу (к) 160
  • Фаховий іспит: 160
+
6 Олексюк Н. Д. 160.000 До наказу (к) 160
  • Фаховий іспит: 160
+
7 Загарія М. М. 160.000 До наказу (к) 160
  • Фаховий іспит: 160
+
8 Циганович Є. В. 160.000 До наказу (к) 160
  • Фаховий іспит: 160
+
9 Мажар А. В. 160.000 До наказу (к) 160
  • Фаховий іспит: 160
+
10 Гуляга М. І. 148.000 До наказу (к) 148
  • Фаховий іспит: 148
+
11 Петік М. В. 148.000 До наказу (к) 148
  • Фаховий іспит: 148
+
12 Кирилюк Б. В. 148.000 До наказу (к) 148
  • Фаховий іспит: 148
+
13 Чернявська А. Ю. 148.000 До наказу (к) 148
  • Фаховий іспит: 148
+
14 Мельничук Т. В. 140.000 До наказу (к) 140
  • Фаховий іспит: 140
+
15 Тулик А. С. 140.000 До наказу (к) 140
  • Фаховий іспит: 140
+
16 Малиш У. Ю. 140.000 До наказу (к) 140
  • Фаховий іспит: 140
+
17 Змошу Д. В. 136.000 До наказу (к) 136
  • Фаховий іспит: 136
+
18 Сідорчева К. С. 136.000 До наказу (к) 136
  • Фаховий іспит: 136
+
19 Болейчук М. І. 136.000 До наказу (к) 136
  • Фаховий іспит: 136
+
20 Писарюк А. М. 130.000 До наказу (к) 130
  • Фаховий іспит: 130
+
21 Райлян Ф. І. 120.000 До наказу (к) 120
  • Фаховий іспит: 120
+
22 Черновська О. В. 120.000 До наказу (к) 120
  • Фаховий іспит: 120
+
23 Приймак М. В. 0.000 Зареєстровано
24 Скіцько В. М. 0.000 Зареєстровано
25 Савчук А. І. 0.000 Зареєстровано