Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 40 • БМ 4 • К 36
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 4
  • Конкурс на бюджет: 1
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 3
Середній бал документа про освіту , k=1
  • Подано заяв: 29
  • Конкурс на бюджет: 7.25
  • Зараховано: 25
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Малик Х. І. 9.600 До наказу (б) 5 4.6
  • фаховий іспит: 5
  • Середній бал документа про освіту: 4.6
+
2 Бобик Т. В. 9.600 До наказу (б) 5 4.6
  • фаховий іспит: 5
  • Середній бал документа про освіту: 4.6
+
3 Кучер М. В. 9.200 До наказу (б) 5 4.2
  • фаховий іспит: 5
  • Середній бал документа про освіту: 4.2
+
4 Саган І. А. 8.600 Рекомендовано (б) 4 4.6
  • фаховий іспит: 4
  • Середній бал документа про освіту: 4.6