Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 3 • БМ 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 4
  • Конкурс на бюджет: 1.33
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Іноземна мова (іспит) , k=1
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шацкова В. В. 15.100 До наказу (б) 5 5 5.1
  • Іноземна мова (іспит): 5
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 5.1
+
2 Шарова І. В. 15.050 До наказу (б) 4 5 6.05
  • Іноземна мова (іспит): 4
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.05
+
3 Мирончук І. О. 13.620 До наказу (б) 4 5 4.62
  • Іноземна мова (іспит): 4
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.62
+
4 Зданевич І. А. 3.760 Зареєстровано 3.76
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.76