Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019Львівська областьЛьвівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 15 • БМ 15
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 8
  • Конкурс на бюджет: 0.53
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гординська О. С. 0.000 Зареєстровано
2 Щадей Х. М. 0.000 Зареєстровано
3 Соболевська Х. Б. 0.000 Зареєстровано
4 Жоріна О. О. 0.000 Зареєстровано
5 Байкенич І. В. 0.000 Зареєстровано
6 Голінко Б. Ю. 0.000 Зареєстровано
7 Загайко О. А. 0.000 Зареєстровано
8 Ковальчук О. М. 0.000 Зареєстровано