Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-31.01.2022 (2р 5м)
ВМ 20 • К 11
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 9
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 5
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 5
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Вдовицька А. М. 19.000 До наказу (б) 8 11
  • Українська мова (іспит): 8
  • Фахове випробування зі спеціальності: 11
+
2 Беспалий В. Г. 16.000 До наказу (б) 8 8
  • Українська мова (іспит): 8
  • Фахове випробування зі спеціальності: 8
+
3 Какабаєва Д. А. 15.000 До наказу (б) 8 7
  • Українська мова (іспит): 8
  • Фахове випробування зі спеціальності: 7
+
4 Сур К. О. 14.000 До наказу (б) 6 8
  • Українська мова (іспит): 6
  • Фахове випробування зі спеціальності: 8
+
5 Педенко В. В. 14.000 До наказу (б) 7 7
  • Українська мова (іспит): 7
  • Фахове випробування зі спеціальності: 7
+
6 Лісогор П. Є. 14.000 До наказу (б) 6 8
  • Українська мова (іспит): 6
  • Фахове випробування зі спеціальності: 8
+
7 Гавриленко Ю. А. 14.000 Відхилено (б) 7 7
  • Українська мова (іспит): 7
  • Фахове випробування зі спеціальності: 7
8 Тонкошкур Д. С. 14.000 Відхилено (б) 7 7
  • Українська мова (іспит): 7
  • Фахове випробування зі спеціальності: 7
9 Клімук В. З. 13.000 Відхилено (б) 6 7
  • Українська мова (іспит): 6
  • Фахове випробування зі спеціальності: 7