Зачекайте...

181 Харчові технології

Біолого-технологічний • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2019-30.12.2020 (1р 4м)
ВМ 15
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 2
Іноземна мова (іспит) , k=1
Фахове випробування , k=1
Фахове випробування , k=0
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Воронова Т. В. 264.000 Зареєстровано 100 144 1 20
  • Іноземна мова (іспит): 100
  • Фаховий іспит: 144
  • Фаховий іспит (Додаткове вступне випробування): 1
  • Інші показники конкурсного відбору: 20
2 Якубовська О. І. 261.000 Зареєстровано 102 144 1 15
  • Іноземна мова (іспит): 102
  • Фаховий іспит: 144
  • Фаховий іспит (Додаткове вступне випробування): 1
  • Інші показники конкурсного відбору: 15