Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет туризму, готельної та ресторанної справи • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 24 • БМ 2 • К 22
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 4
  • Конкурс на бюджет: 2
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мельник М. І. 359.000 До наказу (б) 163 196
  • Вступне фахове випробування: 163
  • Середній бал документа про освіту: 196
+
2 Жолондієвська Н. С. 334.000 До наказу (б) 166 168
  • Вступне фахове випробування: 166
  • Середній бал документа про освіту: 168
+
3 Гриневецький П. В. 277.000 До наказу (к) 153 124
  • Вступне фахове випробування: 153
  • Середній бал документа про освіту: 124
+
4 Ярмолюк І. В. 316.000 Зареєстровано 164 152
  • Вступне фахове випробування: 164
  • Середній бал документа про освіту: 152