Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Факультет агрономічний • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2024 (4р 10м)
ВМ 5 • К 5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Головач С. О. 117.606 Рекомендовано (к) 107 106 135 5.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Біологія (ЗНО): 106
  • Історія України (ЗНО): 135
  • Середній бал документа про освіту: 5.7
  • РК