Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Факультет товарознавства, управління та сфери обслуговування • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-01.08.2021 (2р 0м)
ВМ 0
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 9
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Фахове випробування , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Євчук А. А. 165.000 До наказу (к) 165
  • Фаховий іспит: 165
+
2 Ткачук Я. В. 160.000 До наказу (к) 160
  • Фаховий іспит: 160
+
3 Кубальська Ю. О. 155.000 До наказу (к) 155
  • Фаховий іспит: 155
+
4 Мулик В. О. 145.000 До наказу (к) 145
  • Фаховий іспит: 145
+
5 Мотулько О. В. 165.000 Відхилено (к) 165
  • Фаховий іспит: 165
6 Савчук С. Ю. 155.000 Відхилено (к) 155
  • Фаховий іспит: 155
7 Мільчевич В. О. 130.000 Відхилено (к) 130
  • Фаховий іспит: 130
8 Коцан Б. В. 0.000 Відмова
9 Матящук Л. В. 0.000 Відмова