Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)
ВМ 0
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 15
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 12
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Марценюк В. В. 20.000 Зареєстровано 20
  • Середній бал документа про освіту: 20
2 Сеничак М. М. 18.200 Зареєстровано 18.2
  • Середній бал документа про освіту: 18.2
3 Фербей І. Ю. 17.200 Зареєстровано 17.2
  • Середній бал документа про освіту: 17.2
4 Горобець А. М. 15.800 Зареєстровано 15.8
  • Середній бал документа про освіту: 15.8
5 Герасимюк П. В. 15.200 Зареєстровано 15.2
  • Середній бал документа про освіту: 15.2
6 Луківська А. І. 14.600 Зареєстровано 14.6
  • Середній бал документа про освіту: 14.6
7 Краєвський М. М. 14.400 Зареєстровано 14.4
  • Середній бал документа про освіту: 14.4
8 Паньчак Ю. В. 14.200 Зареєстровано 14.2
  • Середній бал документа про освіту: 14.2
9 Капак Д. Ю. 14.000 Зареєстровано 14
  • Середній бал документа про освіту: 14
10 Федорова А. А. 13.800 Зареєстровано 13.8
  • Середній бал документа про освіту: 13.8
11 Проданчук Т. Р. 13.600 Зареєстровано 13.6
  • Середній бал документа про освіту: 13.6
12 Мендограло Р. В. 13.400 Зареєстровано 13.4
  • Середній бал документа про освіту: 13.4
13 Оробець Д. Г. 13.400 Зареєстровано 13.4
  • Середній бал документа про освіту: 13.4
14 Бойко О. К. 13.200 Зареєстровано 13.2
  • Середній бал документа про освіту: 13.2
15 Барановський В. О. 12.800 Зареєстровано 12.8
  • Середній бал документа про освіту: 12.8