Зачекайте...

181 Харчові технології

Центр заочного та дистанційного навчання • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 10 • К 10
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 5
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Фахове випробування , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Щапов О. В. 180.000 До наказу (к) 180
  • зі спеціальності: 180
+
2 Чамайдар А. В. 177.000 До наказу (к) 177
  • зі спеціальності: 177
+
3 Саранча О. О. 176.000 До наказу (к) 176
  • зі спеціальності: 176
+
4 Чамайдар І. В. 175.000 До наказу (к) 175
  • зі спеціальності: 175
+
5 Каплій В. Л. 0.000 Зареєстровано