Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 10 • К 10
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 6
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Пастушенко Ю. І. 0.000 Зареєстровано
2 Гончарук М. П. 0.000 Зареєстровано
3 Чустрак Д. О. 0.000 Зареєстровано
4 Желінський А. С. 0.000 Зареєстровано
5 Коуров П. М. 0.000 Зареєстровано
6 Качур Д. В. 0.000 Зареєстровано