Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 5 • К 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 2
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Сидоренко А. В. 9.810 До наказу (к) 5 4.81
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.81
+
2 Качур Д. В. 0.000 Зареєстровано