Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)
ВМ 5 • К 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 2
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Друзь В. А. 146.166 Рекомендовано (к) 162 158 112 8.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 162
  • Історія України (ЗНО): 158
  • Іноземна мова (ЗНО): 112
  • Середній бал документа про освіту: 8.6
  • РК
2 Трюхан І. О. 137.649 Рекомендовано (к) 135 155 134 7.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 135
  • Історія України (ЗНО): 155
  • Іноземна мова (ЗНО): 134
  • Середній бал документа про освіту: 7.4
  • РК