Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Факультет туризму та міжнародних комунікацій • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)
ВМ 15 • К 15
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 8
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Додаткове фахове випробування (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 0.25
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Казінцев Є. В. 349.300 Допущено 191 155 3.3
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит): 191
  • Фахове випробування: 155
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.3
2 Белецький Д. Р. 333.300 Допущено 148 180 5.3
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит): 148
  • Фахове випробування: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 5.3
3 Когут Г. І. 314.550 Допущено 126 180 8.55
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит): 126
  • Фахове випробування: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.55
4 Ізай О. Ю. 300.850 Допущено 106 185 9.85
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит): 106
  • Фахове випробування: 185
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.85
5 Бірікі Ю. Д. 298.100 Допущено 126 165 7.1
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит): 126
  • Фахове випробування: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.1
6 Северіна Ю. М. 286.200 Допущено 117 160 9.2
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит): 117
  • Фахове випробування: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.2
7 Гулянич А. В. 277.400 Допущено 100 170 7.4
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит): 100
  • Фахове випробування: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.4
8 Корсак Р. В. 397.250 Відмова 200 190 7.25
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит): 200
  • Фахове випробування: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.25