Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 40 • К 40
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 10
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Савельченко Т. В. 5.000 Зареєстровано 5
  • Фахове випробування: 5
2 Цалко А. В. 4.000 Зареєстровано 4
  • Фахове випробування: 4
3 Чечельницька В. С. 0.000 Зареєстровано
4 Вахрушева В. С. 0.000 Зареєстровано
5 Іванова А. О. 0.000 Зареєстровано
6 Чорнобай А. Г. 0.000 Зареєстровано
7 Романенко К. В. 0.000 Зареєстровано
8 Голубєва М. С. 0.000 Зареєстровано
9 Кілаш А. Ю. 0.000 Зареєстровано
10 Дорошенко А. І. 0.000 Зареєстровано