Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019Миколаївська областьМиколаївський державний коледж економіки та харчових технологій

241 Готельно-ресторанна справа

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 16 • К 16
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=1
Математика (ЗНО) , k=1
Історія України (ЗНО) , k=1
Біологія (ЗНО) , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кабакова К. О. 529.000 Допущено 126 107 144 7.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 126
  • Математика (ЗНО): 107
  • Біологія (ЗНО): 144
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
  • РК
2 Архипова К. С. 453.000 Допущено 100 104 109 6
  • Українська мова та література (ЗНО): 100
  • Математика (ЗНО): 104
  • Біологія (ЗНО): 109
  • Середній бал документа про освіту: 6
  • РК