Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019Миколаївська областьМиколаївський державний коледж економіки та харчових технологій

241 Готельно-ресторанна справа

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-31.01.2022 (2р 5м)
ВМ 20 • К 20
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 2
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мотрюк В. В. 14.000 Зареєстровано 4 10
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фахове випробування: 10
2 Мельниченко М. М. 0.000 Зареєстровано