Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019Миколаївська областьМиколаївський державний коледж економіки та харчових технологій

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-31.01.2022 (2р 5м)
ВМ 20 • К 20
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 4
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Сімонов В. М. 12.000 Рекомендовано (к) 4 8
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фахове випробування: 8
+
2 Кобилінський М. В. 14.000 Зареєстровано 4 10
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фахове випробування: 10
3 Мельниченко М. М. 0.000 Зареєстровано
4 Запопадня О. О. 0.000 Зареєстровано