Зачекайте...

181 Харчові технології

Свалявський технічий коледж НУХТ • Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2019-30.01.2021 (1р 5м)
ВМ 30 • К 30
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 9
  • Оригіналів: 6
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Горват Б. І. 9.000 Зареєстровано 9
  • Українська мова (іспит): 9
2 Луца М. М. 8.000 Зареєстровано 8
  • Українська мова (іспит): 8
+
3 Ковач Н. В. 7.000 Зареєстровано 7
  • Українська мова (іспит): 7
+
4 Шишканинець Л. І. 7.000 Зареєстровано 7
  • Українська мова (іспит): 7
+
5 Цанько М. В. 6.000 Зареєстровано 6
  • Українська мова (іспит): 6
6 Сідор Л. А. 6.000 Зареєстровано 6
  • Українська мова (іспит): 6
+
7 Сабов Р. М. 4.000 Зареєстровано 4
  • Українська мова (іспит): 4
8 Маляр Т. В. 4.000 Зареєстровано 4
  • Українська мова (іспит): 4
+
9 Гончаренко С. С. 0.000 Зареєстровано +