Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2024 (4р 10м)
ВМ 3 • К 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Корякін Р. О. 125.409 Допущено 119 125 128 10.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Математика (ЗНО): 125
  • Біологія (ЗНО): 128
  • Середній бал документа про освіту: 10.5
  • РК