Зачекайте...

181 Харчові технології

Інженерно-технологічний факультет • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)
ВМ 0
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 4
Іноземна мова (іспит) , k=1
Харчові технології (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Коваленко А. О. 3.810 Зареєстровано 3.81
  • Середній бал документа про освіту: 3.81
2 Насікан Г. Г. 3.510 Зареєстровано 3.51
  • Середній бал документа про освіту: 3.51
3 Шахматова Є. М. 3.410 Зареєстровано 3.41
  • Середній бал документа про освіту: 3.41
4 Ковальчук Є. О. 3.400 Зареєстровано 3.4
  • Середній бал документа про освіту: 3.4