Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Біотехнологічний факультет • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)
ВМ 0
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 2
Іноземна мова (іспит) , k=1
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Коріненко Є. Є. 3.490 Зареєстровано 3.49
  • Середній бал документа про освіту: 3.49
2 Слободянюк В. І. 3.430 Зареєстровано 3.43
  • Середній бал документа про освіту: 3.43