Зачекайте...

181 Харчові технології

Інженерно-технологічний факультет • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2021 (1р 6м)
ВМ 0
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 14
Іноземна мова (іспит) , k=1
Харчові технології (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Куянов Ю. Ю. 5.000 Зареєстровано 5
  • Середній бал документа про освіту: 5
2 Вакарук М. Ю. 4.380 Зареєстровано 4.38
  • Середній бал документа про освіту: 4.38
3 Завгородня К. М. 4.320 Зареєстровано 4.32
  • Середній бал документа про освіту: 4.32
4 Тюменєв Є. В. 3.960 Зареєстровано 3.96
  • Середній бал документа про освіту: 3.96
5 Швець С. С. 3.860 Зареєстровано 3.86
  • Середній бал документа про освіту: 3.86
6 Пироженко А. В. 3.820 Зареєстровано 3.82
  • Середній бал документа про освіту: 3.82
7 Суворов Р. В. 3.560 Зареєстровано 3.56
  • Середній бал документа про освіту: 3.56
8 Авраменко О. А. 3.510 Зареєстровано 3.51
  • Середній бал документа про освіту: 3.51
9 Максименко Л. А. 3.410 Зареєстровано 3.41
  • Середній бал документа про освіту: 3.41
10 Недобійчук К. В. 3.370 Зареєстровано 3.37
  • Середній бал документа про освіту: 3.37
11 Білик Д. О. 3.290 Зареєстровано 3.29
  • Середній бал документа про освіту: 3.29
12 Гаврилюк О. С. 3.270 Зареєстровано 3.27
  • Середній бал документа про освіту: 3.27
13 Нестерова А. О. 3.220 Зареєстровано 3.22
  • Середній бал документа про освіту: 3.22
14 Головко Б. В. 3.100 Зареєстровано 3.1
  • Середній бал документа про освіту: 3.1