Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Біотехнологічний факультет • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2021 (1р 6м)
ВМ 0
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 6
Іноземна мова (іспит) , k=1
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бобровська А. О. 3.910 Зареєстровано 3.91
  • Середній бал документа про освіту: 3.91
2 Скрипник Д. М. 3.860 Зареєстровано 3.86
  • Середній бал документа про освіту: 3.86
3 Покусай М. А. 3.860 Зареєстровано 3.86
  • Середній бал документа про освіту: 3.86
4 Кур`янович С. С. 3.340 Зареєстровано 3.34
  • Середній бал документа про освіту: 3.34
5 Могила М. С. 3.070 Зареєстровано 3.07
  • Середній бал документа про освіту: 3.07
6 Балагурова М. В. 3.000 Зареєстровано 3
  • Середній бал документа про освіту: 3