Зачекайте...

181 Харчові технології

Інженерно-технологічний • Молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 30 • К 30
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 5
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.45 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Погребняк М. А. 131.040 Рекомендовано (к) 100 153 5.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 100
  • Біологія (ЗНО): 153
  • Середній бал документа про освіту: 5.8
  • СК
  • РК
2 Туровська К. В. 128.638 Рекомендовано (к) 122 119 7.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 122
  • Біологія (ЗНО): 119
  • Середній бал документа про освіту: 7.3
  • СК
  • РК
3 Кучеренко Д. П. 115.596 Рекомендовано (к) 109 124 4.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 109
  • Математика (ЗНО): 124
  • Середній бал документа про освіту: 4.5
  • РК
4 Будняк Т. М. 110.916 Рекомендовано (к) 109 109 6
  • Українська мова та література (ЗНО): 109
  • Біологія (ЗНО): 109
  • Середній бал документа про освіту: 6
  • РК
5 Бигдай Є. О. 122.632 Скасовано (втрата пріор.) 102 128 7.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 102
  • Біологія (ЗНО): 128
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
  • СК
  • РК