Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2024 (4р 10м)
ВМ 10 • К 10
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Протопопова А. Р. 171.513 Допущено 189 170 171 10.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 189
  • Математика (ЗНО): 170
  • Іноземна мова (ЗНО): 171
  • Середній бал документа про освіту: 10.7
  • РК
2 Бугай В. А. 125.307 Допущено 119 110 162 8.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Математика (ЗНО): 110
  • Біологія (ЗНО): 162
  • Середній бал документа про освіту: 8.7
  • РК