Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)
ВМ 1 • К 1
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Курбацька В. О. 144.942 Допущено 161 127 140 9.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 161
  • Історія України (ЗНО): 127
  • Іноземна мова (ЗНО): 140
  • Середній бал документа про освіту: 9.1
  • РК
+
2 Мороз А. О. 130.254 Допущено 119 130 117 8.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Історія України (ЗНО): 130
  • Географія (ЗНО): 117
  • Середній бал документа про освіту: 8.8
  • РК
+