Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Факультет біологічних та харчових технологій • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)
ВМ 35 • К 35
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.35 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.35 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Попова Л. С. 142.168 Рекомендовано (к) 153 112 136 7.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 153
  • Історія України (ЗНО): 112
  • Біологія (ЗНО): 136
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
  • РК