Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-30.01.2021 (1р 5м)
ВМ 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 10
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Прохницький О. Ю. 20.000 Рекомендовано (к) 10 10
  • Українська мова (іспит): 10
  • фахове: 10
+