Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 0
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 12
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Іващук О. Є. 351.000 Зареєстровано 175 176
  • Іспит з фаху: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 176
2 Горнікова Ю. Р. 320.000 Зареєстровано 150 170
  • Іспит з фаху: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 170
3 Думинський В. С. 318.000 Зареєстровано 145 173
  • Іспит з фаху: 145
  • Інші показники конкурсного відбору: 173
4 Скрипник В. Р. 315.000 Зареєстровано 145 170
  • Іспит з фаху: 145
  • Інші показники конкурсного відбору: 170
5 Довбуш П. П. 306.000 Зареєстровано 145 161
  • Іспит з фаху: 145
  • Інші показники конкурсного відбору: 161
6 Казека О. П. 301.000 Зареєстровано 140 161
  • Іспит з фаху: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 161
7 Шпур М. В. 298.000 Зареєстровано 140 158
  • Іспит з фаху: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 158
8 Білохатнюк М. В. 296.000 Зареєстровано 135 161
  • Іспит з фаху: 135
  • Інші показники конкурсного відбору: 161
9 Сутик В. В. 295.000 Зареєстровано 140 155
  • Іспит з фаху: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 155
10 Павлов Д. О. 281.000 Зареєстровано 135 146
  • Іспит з фаху: 135
  • Інші показники конкурсного відбору: 146
11 Ястремський О. Л. 276.000 Зареєстровано 130 146
  • Іспит з фаху: 130
  • Інші показники конкурсного відбору: 146
12 Джижула М. А. 149.000 Зареєстровано 149
  • Інші показники конкурсного відбору: 149