Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 0
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 5
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кукла Т. А. 375.000 Зареєстровано 175 200
  • Іспит з фаху: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 200
2 Мальована З. В. 355.000 Зареєстровано 155 200
  • Іспит з фаху: 155
  • Інші показники конкурсного відбору: 200
3 Горнікова Ю. Р. 310.000 Зареєстровано 140 170
  • Іспит з фаху: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 170
4 Льотка О. Ю. 197.000 Зареєстровано 197
  • Інші показники конкурсного відбору: 197
5 Сутик В. В. 155.000 Зареєстровано 155
  • Інші показники конкурсного відбору: 155