Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Факультет біологічних та харчових технологій • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)
ВМ 9 • К 9
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 101
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 101
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 101
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кравченко Д. Л. 441.930 Рекомендовано (к) 133.33 152 156.6
  • Іноземна мова (іспит): 133.33
  • Фаховий іспит: 152
  • Інші показники конкурсного відбору: 156.6