Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019Львівська областьЛьвівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-31.01.2021 (1р 5м)
ВМ 50 • БМ 25 • К 25
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 29
  • Конкурс на бюджет: 1.16
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 7
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 7
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 10
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Чіхрай Г. І. 0.000 Зареєстровано
2 Мотиль В. П. 0.000 Зареєстровано
3 Гуменецька О. В. 0.000 Зареєстровано
4 Леньо Х. З. 0.000 Зареєстровано
5 Кришталь М. Т. 0.000 Зареєстровано
6 Марців А. В. 0.000 Зареєстровано
7 Дручинський М. І. 0.000 Зареєстровано
8 Мацкевич А. О. 0.000 Зареєстровано
9 Тхоровський В. Я. 0.000 Зареєстровано
10 Павлишин І. М. 0.000 Зареєстровано
11 Палько В. В. 0.000 Зареєстровано
12 Мультова Д. С. 0.000 Зареєстровано
13 Ягело М. С. 0.000 Зареєстровано
14 Рейдо С. С. 0.000 Зареєстровано
15 Горчин В. Б. 0.000 Зареєстровано
16 Костюк Л. В. 0.000 Зареєстровано
17 Пелех М. М. 0.000 Зареєстровано
18 Гошовський С. Р. 0.000 Зареєстровано
19 Дацюк Г. Л. 0.000 Зареєстровано
20 Середюк Ю. І. 0.000 Зареєстровано
21 Клуб І. Д. 0.000 Зареєстровано
22 Шпаковський В. О. 0.000 Зареєстровано
23 Гаврильчак О. Р. 0.000 Зареєстровано
24 Доскоч В. В. 0.000 Зареєстровано
25 Деблюк У. Т. 0.000 Зареєстровано
26 Студенна Г. В. 0.000 Зареєстровано
27 Білий Д. М. 0.000 Зареєстровано
28 Шміга Д. С. 0.000 Зареєстровано
29 Калиновський О. М. 0.000 Скасовано НЗ