Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу • Молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 7 • К 7
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 3
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.45 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Рогожин Є. К. 149.277 Допущено 129 158 7.1 200
  • Українська мова та література (ЗНО): 129
  • Географія (ЗНО): 158
  • Середній бал документа про освіту: 7.1
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 200
  • РК
2 Яхніс Я. С. 148.512 Допущено 148 161 6.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 148
  • Географія (ЗНО): 161
  • Середній бал документа про освіту: 6.6
  • РК
3 Сушко М. Д. 111.282 Допущено 106 119 5.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 106
  • Біологія (ЗНО): 119
  • Середній бал документа про освіту: 5.8
  • РК