Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Навчально-науковий інститут технічного сервісу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 4 • К 4
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 2
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
додатковий (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мариненко А. І. 387.000 До наказу (к) 195 195 192
  • додатковий: 195
  • фахове: 195
  • Інші показники конкурсного відбору: 192
+
2 Мариненко Ю. А. 299.000 До наказу (к) 193 193 106
  • додатковий: 193
  • фахове: 193
  • Інші показники конкурсного відбору: 106
+