Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет харчових технологій та біотехнології • Бакалавр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 02.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 5 • К 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 3
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 20
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 6
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ханнак С. Й. 51.500 Допущено 40 11.5
  • Співбесіда: 40
  • Середній бал документа про освіту: 11.5
2 Парасочка О. В. 48.000 Допущено 38 10
  • Співбесіда: 38
  • Середній бал документа про освіту: 10
3 Ганич Р. В. 37.600 Допущено 30 7.6
  • Співбесіда: 30
  • Середній бал документа про освіту: 7.6