Зачекайте...

181 Харчові технології

Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-31.03.2023 (3р 7м)
ВМ 3 • К 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 5
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 60
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Сікун А. В. 162.000 Рекомендовано (к) 150 12
  • Фахове випробування: 150
  • Середній бал документа про освіту: 12
+
2 Сафта Л. П. 144.300 Рекомендовано (к) 130 14.3
  • Фахове випробування: 130
  • Середній бал документа про освіту: 14.3
+
3 Павлова В. Р. 136.600 Рекомендовано (к) 120 16.6
  • Фахове випробування: 120
  • Середній бал документа про освіту: 16.6
+
4 Радько Р. О. 127.600 Рекомендовано (к) 110 17.6
  • Фахове випробування: 110
  • Середній бал документа про освіту: 17.6
5 Васевич В. А. 13.900 Зареєстровано 13.9
  • Середній бал документа про освіту: 13.9