Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Біолого-технологічний факультет • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2019-30.12.2020 (1р 4м)
ВМ 11 • К 11
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 7
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 60
Додаткове вступне випробування (залік) , k=0 , мін.бал 1
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 60
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Скоробагатько Д. О. 131.000 До наказу (к) 68 63 1
  • Іноземна мова (іспит): 68
  • Вступне фахове випробування: 63
  • Додаткове вступне випробування: 1
+
2 Олійник В. В. 122.000 До наказу (к) 60 62 1
  • Іноземна мова (іспит): 60
  • Вступне фахове випробування: 62
  • Додаткове вступне випробування: 1
+
3 Шимко В. Ю. 120.000 До наказу (к) 60 60 1
  • Іноземна мова (іспит): 60
  • Вступне фахове випробування: 60
  • Додаткове вступне випробування: 1
+
4 Звоновський Б. А. 120.000 До наказу (к) 60 60 1
  • Іноземна мова (іспит): 60
  • Вступне фахове випробування: 60
  • Додаткове вступне випробування: 1
+
5 Смаглюк В. В. 123.000 Рекомендовано (к) 60 63 1
  • Іноземна мова (іспит): 60
  • Вступне фахове випробування: 63
  • Додаткове вступне випробування: 1
6 Бабак А. О. 0.000 Відмова
7 Недядько А. С. 0.000 Відмова