Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 9м
ВМ 31 • К 31
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Фурман А. О. 469.750 Допущено 135 116 7.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 135
  • Історія України (ЗНО): 116
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
  • РК
2 Бас В. І. 426.500 Допущено 101 113 7.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 101
  • Історія України (ЗНО): 113
  • Середній бал документа про освіту: 7.9
  • РК
3 Смульський В. В. 411.000 Допущено 125 140 6.6
  • Українська мова та література: 125
  • Математика: 140
  • Середній бал документа про освіту: 6.6
  • РК
4 Скрипник І. О. 409.000 Допущено 125 140 6.4
  • Українська мова та література: 125
  • Математика: 140
  • Середній бал документа про освіту: 6.4
  • РК
5 Гомілко З. Л. 389.000 Допущено 129 130 5
  • Українська мова та література: 129
  • Математика: 130
  • Середній бал документа про освіту: 5
  • РК
6 Петровський Р. О. 381.000 Допущено 124 130 4.7
  • Українська мова та література: 124
  • Математика: 130
  • Середній бал документа про освіту: 4.7
  • РК
7 Чебанова Ю. В. 340.725 Відмова 122 9.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 122
  • Середній бал документа про освіту: 9.2
  • СК
  • РК