Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 10м
ВМ 3 • БМ 3
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1.67
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Пипка О. О. 480.900 До наказу (б) 160 140 7.8
  • Українська мова: 160
  • Математика: 140
  • Середній бал документа про освіту: 7.8
  • СК
+
2 Рядінська А. О. 394.000 До наказу (б) 140 130 4.4
  • Українська мова: 140
  • Математика: 130
  • Середній бал документа про освіту: 4.4
+
3 Музика В. С. 380.000 До наказу (б) 120 120 6
  • Українська мова: 120
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 6
+
4 Рибас В. В. 410.550 Рекомендовано (б) 140 120 5.1
  • Українська мова: 140
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 5.1
  • СК
5 Пентюк К. М. 177.000 Зареєстровано 9.7
  • Середній бал документа про освіту: 9.7