Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 5м
ВМ 30 • К 30
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Липник В. О. 340.000 Допущено 168 172
  • Українська мова: 168
  • Технологія приготування їжі: 172
2 Коноваленко В. В. 317.000 Допущено 163 154
  • Українська мова: 163
  • Технологія приготування їжі: 154
3 Зощенко М. Т. 303.000 Допущено 151 152
  • Українська мова: 151
  • Технологія приготування їжі: 152
4 Благовісна Б. П. 302.000 Допущено 160 142
  • Українська мова: 160
  • Технологія приготування їжі: 142
5 Давидовський В. А. 293.000 Допущено 141 152
  • Українська мова: 141
  • Технологія приготування їжі: 152
6 Колтирін М. С. 280.000 Допущено 136 144
  • Українська мова: 136
  • Технологія приготування їжі: 144
7 Ковшун О. О. 275.000 Допущено 135 140
  • Українська мова: 135
  • Технологія приготування їжі: 140
8 Бурдюг С. А. 254.000 Допущено 124 130
  • Українська мова: 124
  • Технологія приготування їжі: 130