Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 10 • БМ 3 • К 7
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендовано на бюджет: 4
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 20
  • Конкурс на бюджет: 3.33
  • Зараховано: 15
  • Оригіналів: 17
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
  • Рейтингові списки 2019 року
  • Подано заяв: 19
  • Конкурс на бюджет: 4.75
  • Зараховано: 13
  • Оригіналів: 15
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Твердохлєбова М. І. 439.000 Рекомендовано (б) 146 196 97
  • Українська мова та література (ЗНО): 146
  • тестування за фахом: 196
  • Інші показники конкурсного відбору: 97
+
2 Байдак П. В. 393.200 Рекомендовано (б) 143 152 98.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 143
  • тестування за фахом: 152
  • Інші показники конкурсного відбору: 98.2
+
3 Білоконь К. В. 388.000 Рекомендовано (б) 162 128 98
  • Українська мова та література (ЗНО): 162
  • тестування за фахом: 128
  • Інші показники конкурсного відбору: 98
+
4 Павленко В. Ю. 382.400 Рекомендовано (б) 112 180 90.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 112
  • тестування за фахом: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 90.4
+
5 Кульчак О. М. 287.000 Допущено 100 112 75
  • Українська мова та література (ЗНО): 100
  • тестування за фахом: 112
  • Інші показники конкурсного відбору: 75
+
6 Римкус К. В. 199.700 Зареєстровано 109 90.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 109
  • Інші показники конкурсного відбору: 90.7
+