Зачекайте...

181 Харчові технології

ФГРТБ Молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 7 • К 7
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
Українська мова та література , k=0.45 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
Географія , k=0.4 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Севастьянова К. Ю. 166.923 Допущено 173 171 9.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 173
  • Іноземна мова (ЗНО): 171
  • Середній бал документа про освіту: 9.4
  • РК
2 Костенко А. М. 116.127 Допущено 113 118 7.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 113
  • Біологія (ЗНО): 118
  • Середній бал документа про освіту: 7.8
  • РК
3 Михайлов М. Д. 136.986 Скасовано (втрата пріор.) 144 136 7.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 144
  • Біологія (ЗНО): 136
  • Середній бал документа про освіту: 7.1
  • РК