Зачекайте...

181 Харчові технології

ФРГТБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 5м
ВМ 21 • К 21
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія та організація ресторанного бізнесу
Українська мова та література , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.08
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.02 , мін.бал 100
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Федякова Є. М. 157.060 Допущено 162 153 168 7.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 162
  • Математика (ЗНО): 153
  • Біологія (ЗНО): 168
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
2 Лещенко О. О. 146.040 Допущено 179 132 127 10.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 179
  • Математика (ЗНО): 132
  • Біологія (ЗНО): 127
  • Середній бал документа про освіту: 10.3
3 Осіпенко К. М. 128.460 Допущено 140 107 138 8.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 140
  • Математика (ЗНО): 107
  • Біологія (ЗНО): 138
  • Середній бал документа про освіту: 8.2
4 Кулакевич Д. Б. 123.520 Допущено 133 114 121 8.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 133
  • Математика (ЗНО): 114
  • Біологія (ЗНО): 121
  • Середній бал документа про освіту: 8.4
5 Кітаєва М. В. 122.260 Допущено 130 103 130 8.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 130
  • Математика (ЗНО): 103
  • Біологія (ЗНО): 130
  • Середній бал документа про освіту: 8.7
6 Мережук С. В. 111.660 Допущено 116 100 113 8.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 116
  • Математика (ЗНО): 100
  • Біологія (ЗНО): 113
  • Середній бал документа про освіту: 8.2